Zidni i stolni satovi

CRNI ZIDNI SAT VERSA

Tražite li moderan zidni sat? Želite li sat koji će upotpuniti vaš interijer? Onda je zidni sat Versa Home upravo ono što tražite. S ovim zidnim satom imate savršenu kombinaciju dizajna i učinkovitosti. Materijal: plastika, metal, staklo. Promjer: 30,5 cm.

20,00 €

SAT CUCKOO CRNI

Sat s kukavicom iz Fisure. Staromodni sat s kukavicom s modernim prizvukom. Trendi sat s kukavicom u crnoj boji, s bijelom pticom koja izlazi svaki sat i bijelim njihalom. Ptica sadrži tri različita volumena koji se mogu podešavati. Sat radi na 3 AA baterije (nisu uključene). Dimenzije: 21 x 8 x 40 centimetara.

75,00 €

SAT CUCKOO ORHIDEJA

Sat s kukavicom iz Fisure. Staromodni sat s kukavicom s modernim prizvukom. Trendi sat s kukavicom u rozoj boji, s bijelom pticom koja izlazi svaki sat i ljubičastim njihalom. Ptica sadrži tri različita volumena koji se mogu podešavati. Sat radi na 3 AA baterije (nisu uključene). Dimenzije: 21 x 8 x 40 centimetara.

75,00 €

SAT CUCKOO RAINBOW

Jeste li znali da prvi poznati sat s kukavicom datira iz 1629. godine? Ovaj kultni sat dio je naših života stoljećima. Bijela boja u kombinaciji s raznobojnim brojčanikom i mint zelenim njihalom, kao i njegov moderan i minimalistički stil, čine ga savršenim za davanje daška boje i originalnosti Vašoj sobi, dnevnom boravku, uredu pa čak i dječjoj igraonici. Poklonite ga svojim prijateljima i obitelji i neka zvuk ptičjeg pjeva ispuni njihov dom i izmami im osmijeh na lice. Dimenzije: 21 x 8 x 40 cm.

75,00 €

PJEŠČANI SAT MESING

Pješčani sat elegantan je ukras koji će odlično nadopuniti uredske, kolonijalne ili retro-vintage aranžmane. Pješčani sat izvrstan je dar za filozofa ili fizičara kao polazište za razmišljanje o prirodi vremena. Pješčani sat sastoji se od dva mjehurića spojena procjepom kroz koji propušta pijesak i tako mjeri vrijeme. Satovi s pijeskom pojavili su se u Europi u srednjem vijeku, a vrhunac popularnosti doživjeli su u 14. stoljeću, kao najpouzdaniji mjerači vremena na brodovima. Kućište pješčanog sata izrađeno je od mesinga. Stakleni mjehurići ispunjeni su bijelim pijeskom. Pješčani sat je mali i može se koristiti kao sat za igru. Dimenzije: 10.5 x 8.5 x 8.5 cm

25,00 €

SAT ZIDNI CRNI/CRVENI

Zidni sat izrađen od ABS plastike. Sat ne proizvodi zvukove. Širina sata iznosi 22 cm. Molimo izaberite model.

14,50 €