Sve za vino

SET ZA VINO THE ESSENTIALS

Otkrijte komplet Printworks The Essentials – Wine Tools. Profinjeni alat za usavršavanje Vašeg iskustva ispijanja vina. U elegantnoj kutiji poput knjige koja je savršen poklon ili samo prekrasan detalj interijera kuhinje. Unutra ćete pronaći otvarač, čep, lijevak i prsten, a svaki od njih služi kao bitan alat u cijenjenju vina. Svi proizvodi izrađeni su od nehrđajućeg čelika i mogu se prati u perilici posuđa.

40,00 €

OTVARAČ MORSKI PAS

Iznenadite svoje goste otvaračem za boce koji izgleda kao morski pas i unesite atmosferu u kuću prije posluživanja. Visokokvalitetni materijali - Vadičep je izrađen od nehrđajućeg čelika i ima plastičnu ručku mekanu na dodir tako da ne možete skliznuti prilikom otvaranja čepa. Zapakirano u poklon kutiji.

17,90 €

OTVARAČ PAPIGA

Iznenadite svoje goste otvaračem za boce koji izgleda kao papiga i unesite atmosferu u kuću prije posluživanja. Visokokvalitetni materijali - Vadičep je izrađen od nehrđajućeg čelika i ima plastičnu ručku mekanu na dodir tako da ne možete skliznuti prilikom otvaranja čepa. Zapakirano u poklon kutiji.

17,90 €

ČEP ZA BOCU 8 BALL

Ovaj čep za boce s kuglicom brojem 8 čvrsto zatvara boce vina i alkoholnih pića tako da ih ne morate sve potopiti odjednom. Odgovara većini standardnih boca vina i alkoholnih pića. Mat crna s ručno obrađenim zlatnim detaljima. Zapakirano u poklon kutiji.

18,00 €

GENTLEMEN'S HARDWARE WAITERS FRIEND

Praktičan višenamjenski alat. S četiri funkcije u jednoj, ovaj se alat može koristiti kao vadičep, rezač folije, poluga i otvarač za boce. Elegantna kombinacija nehrđajućeg čelika i drvene drške. Zapakirano u poklon kutiji s potpisom brenda.

22,50 €

ČEP ZA BOCU ROCK ON ZLATNI

Za ljubitelje rock n rolla koji se bore popiti cijelo piće u jednoj noći. Unikatni čep za boće održati će Vaše piće svježim okusom. Materijal: plastični polyresin, metal (legura cinka), silikon. Dimenzije: 4 x 14 x 2.7 cm. Zapakiran u elegantnoj poklon kutiji.

22,50 €