Shopping vrečice

TORBICA CLAUDE MONET WATER LILIES

Loqi vodonepropusna sklopiva torbica napravljena je od poliestera dimenzija 50×42 cm nosivosti 20 kg. Veličina ručke je 27 cm. Sadrži malu torbicu dimenzija 11×11 cm u koju se može lijepo složiti. Motiv je Water Lilies Claude-a Monet-a. -Proizvod trenutno nije dostupan.

95,00 kn

TORBICA VERNEER THE MILKMAID

Loqi vodonepropusna sklopiva torbica napravljena je od poliestera dimenzija 50×42 cm nosivosti 20 kg. Veličina ručke je 27 cm. Sadrži malu torbicu dimenzija 11×11 cm u koju se može lijepo složiti. Motiv je Mljekarica Johannesa Vermeera

95,00 kn

TORBICA VINCET VAN GOGH PORTRET

LOQI Vincet Van Gogh torba za višekratnu upotrebu, koja je ekološka, ​​višekratna i periva. Sastoji se od trajnog materijala koji ga čini dugotrajnim. Otporna je na vodu i jednostavna za upotrebu, kompaktnog sklopivog dizajna. Ova torba predstavlja zanimljiv drevni prizor Sandra Boticellija kao dizajn koji joj daje atraktivan izgled. Veličina torbe je 50x42 cm, izdržljivosti do 20 kg. -Proizvod trenutno nije dostupan.

95,00 kn

TORBICA SANDRO BOTTICELLI THE BIRTH OF VENUS

LOQI Sandro Botticelli torba za višekratnu upotrebu Birth of Venus, koja je ekološka, ​​višekratna i periva. Sastoji se od trajnog materijala koji ga čini dugotrajnim. Otporna je na vodu i jednostavna za upotrebu, kompaktnog sklopivog dizajna. Ova torba predstavlja zanimljiv drevni prizor Sandra Boticellija kao dizajn koji joj daje atraktivan izgled. Veličina torbe je 50x42 cm, izdržljivosti do 20 kg. -Proizvod trenutno nije dostupan.

95,00 kn

TORBICA THE NATIONAL GEOGRAPHIC PHOTO ARK

Loqi vodonepropusna sklopiva torbica – napravljena je od poliestera dimenzija 50×42 cm nosivosti 20 kg. Veličina ručke je 27 cm. Sadrži malu torbicu dimenzija 11×11 cm u koju se može lijepo složiti. Fotograf Joel Sartore specijalizirao se u dokumentiranju ugroženih vrsta, u ovom slučaju leptira. -Proizvod trenutno nije dostupan.

95,00 kn

TORBICA VASE WITH SUNFLOWERS, VAN GOGH

Loqi vodonepropusna sklopiva torbica – napravljena je od poliestera dimenzija 50×42 cm nosivosti 20 kg. Veličina ručke je 27 cm. Sadrži malu torbicu dimenzija 11×11 cm u koju se može lijepo složiti. Motiv je poznata slika Vaza sa suncokretima Vincenta Van Gogha

95,00 kn