Privjesci za ključeve

PRIVJESAK KOALA

Koala misli da je dan za spavanje; noć za život. Mislim da svi poznajemo koalu u našim životima. Daju i najbolje zagrljaje! Zapakirano u poklon kutiji. Dimenzije: 3,5 x 2.2 x 8 cm.

14,00 €

PRIVJESAK RAKETA

Houston Imamo polet! Ovaj raketni privjesak za ključeve savršen je dar za svakog ljubitelja svemira. Čak dolazi s malim saturnom. Zapakirano u poklon kutiji. Dimenzije: 4,1 x 4,1 x 8,1 cm.

14,00 €

PRIVJESAK AVION

Privjesak za ključeve oblika aviona - odličan poklon za one koje vole putovati. Izrađen od kvalitetnog cinka i kroma. Zapakirano u poklon kutiji. Dimenzije: 3,5 x 0,8 x 8 cm.

13,00 €

PRIVJESAK KORNJAČA

Kornjača simbolizira dobro zdravlje i dug život. Jedna veća kornjača i njezine dvije kromirane bebe kornjače pored nje. Izrađen od izdržljivog cinka i kroma, ovaj privjesak za ključeve lako se pričvršćuje na ključeve ili torbe. Zapakirano u poklon kutiji. Dimenzije: 3,5 x 0,4 x 7 cm.

14,00 €

PRIVJESAK LEPTIR

Prekrasni leptiri koji lete uz Vas. Upotpunjen zlatnim i srebrnim oblicima i pompom od umjetnog krzna. Izrađen od izdržljivog cinka i kroma, ovaj privjesak za ključeve lako se pričvršćuje na ključeve ili torbe. Zapakirano u poklon kutiji. Dimenzije: 3,7 x 0.9 x 3,4 cm.

13,00 €

PRIVJESAK ZEKO

Nosite sa sobom ovaj slatki bijeli privjesak s zečićem iz Metalmorphosea. Izrađen od izdržljivog cinka i kroma, ovaj privjesak za ključeve lako se pričvršćuje na ključeve ili torbe. Skakutaj uokolo s ovim zabavnim zekom na svojem ruksaku ili mu dopusti da čuva tvoje ključeve svojim prijateljskim očima i zlatnim repom. Ovaj zeko privjesak za ključeve odličan je poklon za sve ljubitelje životinja. Dimenzije: 3,5 x 2,2 x 8 cm.

13,00 €