Priprema hrane

Imajte sve što Vam treba za pripremu Vašem omiljenog jela.

RIBEŽ ZA SIR NATURE SAGA

Prekrasna ribalica jedinstvenog dizajna tvrtke Sagaform iz serije Nature. Ribež se može ukloniti što Vam omogućuje posluživanje ribanog sira izravno iz držača. Dolazi u lijepo dizajniranoj kutiji, idealnoj za poklon. Izrađeno od hrastovog drveta i nehrđajućeg čelika.

33,00 €

ŽLICE ZA SALATU SAGA 2/1

Zahvaljujući proizvodnji od nehrđajućeg čelika s drvenim ručkama, ovi poslužitelji za salatu nisu samo udobni za korištenje, već i izgledaju izvrsno. Savršeno nadopunjuju zdjelice iz serije Nature iz Sagaforma i savršene su za mariniranje i posluživanje salate.

28,00 €

TRAPER PREGAČA TASTE LIFE

Važne karakteristike Clayre & Eef pregače: izrađena od pamuka, održava Vašu odjeću čistom prilikom pečenja ili kuhanja, standardna veličina; podesiva. Prikladno za pranje u perelici rublja. Dimenzije: 73 x 64 cm.

20,00 €

KAFETIJERA ZA ESPRESSO ALUMINIJ

Talijanski aparat za kavu klasičnog aluminijskog dizajna s neprijanjajućim premazom. S najboljim talijanskim aparatima za kavu i najelegantnijim završetkom, Vitro Express je idealan aparat za kavu za uživanje u intenzivnom okusu i punoj aromi najbolje kave ikada. Savršen za pripremu ukusne kave vrste koju najviše volite ili Vaše omiljene kave aromatizirane začinom koji preferirate. Prikladno za sve vrste štednjaka.

38,00 €

ČAJNIK 2L KINGHOFF CRVENI S BIJELIM TOČKAMA

Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, lagan za korištenje. Moguće koristiti na sve vrste štednjaka - indukcija. Zvuk za kuhanu vodu. Kapaciteta 2.0L.

32,00 €

SILIKONSKI VALJAK POLKA CRVENI 38 CM

Silikonski valjak crvene boje sa bijelim točkicama. Izrađen od bukovog drveta i silikona za hranu. Neljepljiva silikonska površina i ergonomske ručke za jednostavno držanje i kontrolu. Prekrasan točkasti dizajn po cijelom tijelu role. Izdržljiv, netoksičan i bez mirisa. Lako se čisti vrućom vodom. Veličina: 38 cm.

20,80 €