Priprema hrane

Imajte sve što Vam treba za pripremu Vašem omiljenog jela.

OTVARAČ ZA KONZERVE CAN-DO

Metalni otvarač za konzerve u obliku automobila Can-Do, jedan od osnovnih kuhinjskih alata u novom zabavnom dizajnu. Izrađen od nehrđajućeg čelika i ABS-a. 100% siguran za hranu, bez BPA. Dimenzije: 8.8 x 5.8 x 5.8 cm

199,90 kn

CJEDILO ZA LIMUN/AGRUME BIJELI

Cjedilica za limune neophodan je kuhinjski alat za svakodnevnu upotrebu koji će vam pomoći da brzo i jednostavno iscijedite voće. Proizvod je izrađen od polipropilena. Poseban oblik cjedila omogućuje lako cijeđenje soka iz voća. Šalica se lako i brzo može odvojiti od nastavka za cijeđenje, što će Vam omogućiti da odmah uživate u omiljenom soku. Dno šalice obliženo s gumicom protiv klizanja. Zapremina: 0,5L

39,90 kn

CJEDILO ZA LIMUN/AGRUME STAKLO

Stakleno i praktično cjedilo za limun, naranče i grejp

49,90 kn

INFUZER ZA ZAČINE

Ovaj infuzer začina iz Money Business omogućuje vam da namočite sve začine poput bilja u juhe kako biste im dali samo malo dodatnog okusa. Biljni infuzer se također može koristiti za čaj. Na kugli je lanac s Mikeom na njemu, kada je kugla u loncu izgleda kao da se Mike penje uz lonac. Mike usidri kuglu kako ne bi nestala u juhi. Materijal: inox, silikon.

181,50 kn

KIST ZA MAZANJE MARK-EAT

Svoja omiljena jela označite uljem ili namastite posudu za pečenje uz pomoć ovog kista za pečenje. Dimenzije: 23 cm x 12 cm x 3 cm. Materijal: silikon, plastika. Siguran u perelići posuđa.

143,00 kn

ŽLICA ZA ŠAGETE PAPA NESSIE

Žlica za špagete idealna za ono što obećava. Ne samo da je praktičan i učinkovit, već ima i sladak dizajn. Zahvaljujući tome, možete ga staviti na stol bez ikakvih problema poput prevrtanja. Dimenzije: 28.5 x 8 x 5.6 cm.

132,00 kn