Čuvanje hrane

POSUDA ZA SOL HOME SWEET HOME

Staklena posuda s poklopcem, karirani crveni motiv s natpisom "Home sweet home". Zapremina posude iznosi 800ml

35,00 kn

DOZE ZA ZAČINE NA MAGNET

Ovih 6 staklenki sa začinima opremljene su snažnom magnetskom bazom koja im omogućuje postavljanje na hladnjak ili bilo koju drugu magnetsku metalnu površinu: savršeno ostaju na mjestu. Također je osigurano metalno postolje. Svaka kutija sa začinima opremljena je rotirajućim poklopcem koji nudi otvor za izlijevanje. Napravljene od nehrđajućeg čelika otpornog na koroziju i prozirne plastike, ove male staklenke za hranu su izdržljive, savršeno zadržavajući okus vaših začina i olakšavajući njihovu identifikaciju. Isporučeno postolje može se položiti ravno ili nagnuti pomoću priloženog postolja. Ostale informacije možete pogledati u opisu proizvoda.

163,90 kn

STAKLENA DOZA KITCHEN

Staklena doza Kitchen s drvenim poklopcem. Silikonski zatvarač, zalihe ostaju sigurne. Pojedini se dijelovi poklopca mogu razlikovati u sjeni i strukturi. Promjer: 12,5 cm, visina 16cm.

99,90 kn

STAKLENA DOZA KITCHEN

Staklena doza Kitchen s drvenim poklopcem. Silikonski zatvarač, zalihe ostaju sigurne. Pojedini se dijelovi poklopca mogu razlikovati u sjeni i strukturi. Promjer: 14 cm, visina 19,5cm.

119,90 kn

BOCA ZA ULJE I OCAT 21 CM

Staklena boca za čuvanje ulja i octa na jednom mjestu. Visina boce - 21 cm. Zapremina za ulje: 22 cl. Zapremina za ocat: 7 cl. -Proizvod trenutno nije dostupan.

69,90 kn

BOCA ZA ULJE I OCAT 17,5CM

Staklena boca za čuvanje ulja i octa na jednom mjestu. Visina boce - 17.5 cm. Zapremina za ulje: 26 cl. Zapremina za ocat: 5 cl. -Proizvod trenutno nije dostupan.

65,00 kn