Muški pokloni

Personalizirani pokloni za mušku populaciju

KUTIJA ZA 12 SATOVA

Elegantna kutija za 12 ručnih satova ili narukvica. Luksuzna kutija sa staklenom površinom, omogućuje jedostavan pregled. Kutija je crne boje u kombinaciji s bijelim šavovima, a unutrašnjost kutije sive boje. Odličan poklon. Dimenzije: 30 x 20 x 8 cm

480,00 kn

MAGNETSKO POLARNO PENKALO

Modularna olovka koja se sastoji od 13 magneta. Savršeno za dugo, naporno predavanje ili tijekom putovanja, koje se također može koristiti kao sredstvo za ublažavanje stresa. Udobano i lagano za držanje, pakirano u crnoj kutiji

199,90 kn

SET WILDERNESS MULTI-TOOL

Alati od nehrđajućeg čelika koji se drže unutar kompaktne ručke uključuju oštricu noža, pilu, otvarač za konzerve/boce, vadičep, odvijač s ravnom glavom, Phillips odvijač i kremenu šipku koja se može ukloniti. Predstavljeno u markiranoj poklon kutiji.

229,90 kn

HARMONIKA VINTAGE

Metalna harmonika s 10 rupa omogućuje sviranje 20 različitih tonova. Dolazi u lijepoj plastičnoj poklon kutijici.

99,90 kn

OTVARAČ U LIMENCI SARDINA

Multifunkcionalni otvarač s motivom sardina za otvaranje boca. Dolazi zapakiran u metalnoj kutijici, odličan poklon. Dimenzije: 2.5 x 17.8 x 7 cm.

134,90 kn

ČAŠE SHOT NA DASCI GENTLEMEN'S

Set od 4 čaše i drvena ploča za posluživanje. Ploča je u potpunosti izrađena od debelog bagremovog drveta. I ima posebno mjesto za svaku čašu s ugraviranim citatom - "Give it Your Best Shot". Ručka je obojena u crno i ima vrpcu od prave kože. Perite samo ručno i nemojte namakati ploču. Dimenzije: 37,5 cm x 32,5 cm x 30 cm.

249,90 kn