Pokloni

Pokloni za mušku i žensku populaciju - kutije za nakit, kutije za satove, čestitke, čarape, nakit od nehrđajućeg čelika.

TRAPER PREGAČA TASTE LIFE

Važne karakteristike Clayre & Eef pregače: izrađena od pamuka, održava Vašu odjeću čistom prilikom pečenja ili kuhanja, standardna veličina; podesiva. Prikladno za pranje u perelici rublja. Dimenzije: 73 x 64 cm.

20,00 €

KOFER ZA NAKIT ZELENI

KAPACITET - zahvaljujući preko 20 pretinca, kofer će Vam pomoći da savršeno kontrolirate red u Vašoj kolekciji nakita. ZAKLJUČANO KLJUČEM - priloženi ključić štititi će Vaš nakit od drugih; dodatna je zaštita vrijednih predmeta. SIGURNO ZA NAKIT - pretinci su obloženi mekanim velur materijalom kako bi se osjetljivi i vrijedni predmeti zaštitili od ogrebotina. ELEGANT - bezvremenski dizajn, lijep oblik i zlatni elementi; atraktivan izgled. SPECIFIKACIJA - dimenzije zatvorenog kofera (duljina / širina / visina): 17,5 / 13,8 / 13,5 cm; težina: 643g.

49,50 €

GITARA OTVARAČ GENTLEMEN'S HARDWARE

Ovaj gitarski otvarač za boce sigurno će pogoditi svakog ljubitelja glazbe i pića! Izrađen od nehrđajućeg čelika u obliku akustične gitare, ovaj praktični alat može se koristiti za lako otvaranje začepljenih boca. Uključuje pomoćnu indikaciju smjera za dodatni bonus alata za preživljavanje!

11,00 €

SET MINI PENKALO GENTLEMEN'S HARDWARE

Ova olovka je i moćna i mini! Ova praktična višenamjenska mini olovka nadilazi Vašu prosječnu kemijsku olovku; također funkcionira kao odvijač, igla za zaslon osjetljiv na dodir, odvijač i ravnalo. Savršen za radni stol ili u pokretu, ne napuštajte dom bez ovog pametnog alata!

13,00 €

SET MULTI MANIKURA GENTLEMEN'S HARDWARE

Zabilježite ovaj višenamjenski alat. Naš multi-alat za manikuru savršen je sve-u-jednom uređaj za održavanje zdravlja noktiju. Koristite ga za podrezivanje, turpijanje i više s funkcijama 5-u-1, savršenim za pokret.

19,00 €

SET MULTI BICIKL INOX GENTLEMEN'S HARDWARE

Sa zabavnim dizajnom bicikla, ovaj praktični višenamenski alat nudi četrnaest različitih funkcija u jednom! Od otvarača za boce do šesterokutnog odvijača, ovaj pametni alat napravljen je za svaki projekt koji cesta nudi, a izrađen je od nehrđajućeg čelika za dodatnu izdržljivost. Iskoristite ga na sljedećem putovanju ili ga učinite nezaboravnim poklonom za svakog ljubitelja biciklizma!

13,00 €