Pokloni

Pokloni za žensku i mušku populaciju s kojima nećete pogriješiti

PRIVJESAK KRAVATA

Privjesak, također i otvarač u obliku kravate s hrvatskim uzorkom

29,90 kn

OTVARAČ MAGNET CROATIA

Magnetski otvarač s hrvatskim uzorkom

39,90 kn

DRŽAČ TORBICE CROATIA

Držač za torbice - jednostavno položite proizvod na rub stola i na viseći dio položite svoju omiljenu torbu

25,00 kn

GRICKALICA-PRIVJESAK KEEP CALM

Privjesak se sastoji od grickalice i otvarača boca s natpisom "Keep calm and enjoy in Croatia". Odabrani proizvod biti će izabran ovisno o dostupnosti u dućanu.

29,90 kn

KOKTEL SET NA BAMBUS STALKU

Kromirani set za koktele bit će najljepši efekt na vašem šanku u kombinaciji s bambus stalkom. - Sastav: nehrđajući čelik - Sadrži: 1x šejker: 650ml - 1x dvostruka mjerna čaša: 1cl & 2 cl - 1x žlica za koktele - 1x cjedilo za koktele - 1x tučak - 1x hvataljka za led. Komplet dolazi zapakiran u elegantnoj crnoj kutiji, pa je tako pogodna kao poklon svakom koktel majstoru!

399,90 kn

ČAŠE SHOT PATRONE 4/1

Ovaj plastični set čašica može se pokloniti za rođendane, mature, momačke ili djevojačke večeri i još mnogo toga. Sačuvajte kao uspomenu ili poklonite najboljim prijateljima za uspomenu na njihov veliki dan. Ručno pranje samo kako bi ova kolekcionarska čaša zadržala vrhunsku formu. Savršeno za ljubitelje vatrenog oružja, lovce, policiju, sve koji služe u vojsci, mornarici, zrakoplovstvu, marinci, obalnoj straži i još mnogo toga. I zapamtite, dok pijete - ne pucajte.

115,00 kn