Piknik

PIKNIK KOŠARA ZA DVIJE OSOBE

Uživajte u prirodi s ovim setom za piknik od pruća koji uključuje noževe, vilice, žlice i tanjure. Piknik košara se sastoji od pribora za jelo, čaša i tanjura za 2 osobe. Idealna za trenutke druženja. Prostrani glavni pretinac uredno organizira sav pribor. Ne morate prazniti svoje ormariće da biste improvizirali piknik s obitelji ili prijateljima, samo ponesite svoju omiljenu košaru! Uključen je 21 pribor: 2 noža, 2 vilice, 2 žlice od nehrđajućeg čelika, 2 plastična tanjura, 2 plastične čaše.

85,00 €

PIKNIK RUKSAK ZA 4 OSOBE S TERMO TORBOM

Lagan i praktičan, sadrži sve što vam je potrebno za planinarenje ili aktivnosti na otvorenom. Uključeno je 29 dodataka, sve za pripremu posebne poslastice za 4 osobe kada se vrati lijepo vrijeme. Izolirani ruksak omogućit će vam da održite sastojke hladnim dok ne pronađete odlično mjesto za piknik. Svojim modernim dizajnom i podesivim naramenicama jamči udobnost tijekom cijelog putovanja. Naramenice i platno su ojačani za one pustolovnije koji se mogu naći u nezgodnim situacijama. Ovo je savršen komplet za bijeg s obitelji ili prijateljima! Sadrži: 4 noža, 4 vilice, 4 žlice od nehrđajućeg čelika, 4 tanjura, 4 salvete, 4 plastične čaše, 1 vadičep, 1 nož za sir, 1 daska za rezanje, 1 set posuda za sol i papar. - Proizvod trenutno nije dostupan.

115,00 €

VISEĆA LEŽALJKA PLATNENA VIŠE BOJA 195X75

Snažan i izdržljiv dizajn - sigurnosne viseće užadi sa svake strane stolice pomoći će vam da ravnomjerno rasporedite težinu i održavate ravnotežu. Tkanina od mješavine pamuka i poliestera otporna je na mrlje i oštećenja te je otporna na vremenske uvjete. Zbog vrhunske mješavine pamuka, viseća ležaljka je prozračna i dugotrajna. Max. nosivost: cca. 120 kg. Dimenzije: 195 x 75 cm.

19,91 €

VISEĆA LEŽALJKA PLATNENA BEŽ 200X80

Snažan i izdržljiv dizajn - sigurnosne viseće užadi sa svake strane stolice pomoći će vam da ravnomjerno rasporedite težinu i održavate ravnotežu. Tkanina od mješavine pamuka i poliestera otporna je na mrlje i oštećenja te je otporna na vremenske uvjete. Zbog vrhunske mješavine pamuka, viseća ležaljka je prozračna i dugotrajna. Max. nosivost: cca. 110 kg. Dimenzije: 200 x 80 cm.

22,00 €