Ostalo

POVEĆALO MANGO

Kvalitetno povećalo s drškom drveta manga. Povećalo je lagano i učinkovito. Materijal: drvo, metal, staklo. Dimenzije: 20 cm. Promjer: 7.5 cm

120,00 kn

SKLOPIVI TABURE TELESKOP

Glatko se rasteže, spreman je za nekoliko sekundi, jednostavan i udoban. Moguće je slobodno podesiti različite visine. Materijal visoke čvrstoće, jak i stabilan. Nakon redukcije, visina je samo 6 cm. Lako se prenosi i možete ga koristiti bilo gdje. Maksimalna visina 46 cm. Težina samo 1,25 kg. Maksimalna nosivost do 130 kg.

246,90 kn

STALAK ZA KIŠOBRANE GOVORNICA

Ovaj jedinstveni stalak za kišobran lijepog izgleda, održava Vaš hodnik suhim i osigurava da se Vaš kišobran može pravilno osušiti. U njega možete pohraniti do četiri kišobrana u isto vrijeme. Stalak je izrađen od nehrđajućeg čelika, težine 0.9 kg. Visina stalka iznosi 50 cm, a širina 15 cm. -Proizvod trenutno nije dostupan.

349,90 kn

DRVENA LANTERNA NATUR

Dekorativna drvena lanterna za uređenje vanjskih i unutarnjih protora. Svijetlo drvo u kombinaciji s bijelom špagom, lanterna se može obijesiti. Unutrašnji dio lanterne izrađen je od čvrstog metalnog okvira, koji pridržava staklenu posudu za svijeću. Dimenzije lanterne: visina - 36cm, širina - 20 cm

269,90 kn

POSUDA ZA CVIJEĆE OVALNA

Praktični i moderan posuda za cvijeće. Namijenjena za uređenje dnevne sobe, kuhinje, blagovaonice ili balkona. Lako se čisti, izrađena od sigurnih materijala, otporna na koroziju. Dimenzije posude: 37 x 29 x 18 cm. Materijal: aluminij.

109,90 kn

POSUDICE ZA CVIJEĆE X3

Praktični i moderan set. Namijenjen za uređenje dnevne sobe, kuhinje, blagovaonice ili balkona. Kolekcija uključuje lijepe bijele posude za cvijeće od 3 komada, te ovalni pladanj s ručkicama. Lako se čiste, izrađeni su od sigurnih materijala, otporni su na koroziju. Dimenzije pladnja - dužina 37.5 cm, širina 10 cm. Dimenzije posude - visina 10.5 cm, promjer 10 cm. Materijal: aluminij.

99,90 kn