Naušnice

Naušnice izrađene od nehrđajućeg čelika

NAUŠNICE GOLDEN WHITE RING ČELIK

Naušnice koje savršeno ističu Vašu ljepotu. Upadaju u oči. Posao, sastanak s prijateljima ili običan dan - profinjene naušnice s velikom pažnjom. Otporan je na vremenskim uvjetima, ne mijenjaju izlged, ne izazivaju alergiju. Boja: Svijetlo zlatna. Dimenzije: 3 cm. Pozlata: 14 karatno zlato.

17,00 €

NAUŠNICE VISEĆE ELEGANT LADY ČELIK

Naušnice koje savršeno ističu vašu ljepotu. INOX - ovo je definitivno favorit u našem asortimanu. Otporane na vremenske uvjete, ne mijenjaju izgled - ne hrđaju. Vrsta zatvarača: igla. Pozlata: 14 karatno zlato.

17,00 €

NAUŠNICE SUNNY GOLD ČELIK

Naušnice koje savršeno ističu Vašu ljepotu. Upadaju u oči. Posao, sastanak s prijateljima ili običan dan - profinjene naušnice s velikom pažnjom. Otporan je na vremenskim uvjetima, ne mijenjaju izlged, ne izazivaju alergiju. Boja: Svijetlo zlatna. Pozlata: 14 karatno zlato.

9,90 €

NAUŠNICE LEPTIRI VISEĆE

Naušnice pristaju kako uz elegantne haljine, tako i uz jakne i sakoe. Izgledaju nevjerojatno! Izrađene su od legura osnovnih metala. Ne sadrže nikal ni krom. Dimenzije : 11x1,3 cm. Ne namakati! Izbjegavajte kontakt s vodom! I onda će trajati dugo.

10,00 €

NAUŠNICE KRISTALI VISEĆE

Viseće naušnice u vintage stilu s tamnoplavim kristalima bit će lijepa nadopuna elegantnom, ali i svakodnevnom outfitu. Ugodan za nošenje, izrađen od legure neplemenitih metala, bez nikla i kroma. Ne namakati! Izbjegavajte kontakt s vodom! I onda će trajati dugo! Dimenzije: 3,5cm x 1,3cm

8,00 €

NAUŠNICE ZVIJEZDE SREBRNE

Savršen dodatak za svaku ženu. Izrađene su od legura osnovnih metala. Ne sadrže nikal ni krom. Nisu vodootporne. Vrsta kopče - igla. Dimenzije: 1x1 cm

6,80 €