Muški pokloni

Personalizirani pokloni za mušku populaciju - kemijske, drveni šah, setovi za čišćenje cipela i ostali pokloni poznatog brenda Gentlemen's Hardware.

STOLAC ZA KAMPIRANJE GENTLEMEN'S

Pronađite udobnost na otvorenom uz ovaj prijenosni stolac. Dizajniran za putovanja i praktičnost, ovaj kompaktni stolac ima sklopivu bazu za tronožac koja se lako uklapa u priloženu torbu za nošenje. Od utakmica s loptom do putovanja s ruksakom, preuzmite teret gdje god se nalazili s ovom praktičnom opcijom sjedenja.

27,00 €

SET ZA VINO THE ESSENTIALS

Otkrijte komplet Printworks The Essentials – Wine Tools. Profinjeni alat za usavršavanje Vašeg iskustva ispijanja vina. U elegantnoj kutiji poput knjige koja je savršen poklon ili samo prekrasan detalj interijera kuhinje. Unutra ćete pronaći otvarač, čep, lijevak i prsten, a svaki od njih služi kao bitan alat u cijenjenju vina. Svi proizvodi izrađeni su od nehrđajućeg čelika i mogu se prati u perilici posuđa.

40,00 €

PLJOSKA THE ESSENTIALS

Otkrijte Printworks The Essentials – komplet pljoske, vješto prerušen u elegantnu kutiju nalik na knjigu. Savršen spoj estetike i funkcionalnosti. Kada ga otvorite, otkrit ćete sve neophodne alate za uživanje u omiljenim pićima u društvenim prilikama. Svi alati izrađeni su od nehrđajućeg čelika i mogu se prati u perilici posuđa.

39,00 €

KEMIJSKA MULTI CRNA GENTLEMEN'S

Ostanite u toku s našom alatnom olovkom 6-u-1. Ovaj kompaktni višenamjenski alat nadilazi Vaš standardni pribor za pisanje - to je također ravnalo, libela, križni odvijač, ravni odvijač i kemijska za zaslon osjetljiv na dodir. Savršeno za projekte u pokretu, ne napuštajte dom bez ove praktične olovke! Zapakirana u poklon kutiji.

25,00 €

GENTLEMEN'S HARDWARE WAITERS FRIEND

Praktičan višenamjenski alat. S četiri funkcije u jednoj, ovaj se alat može koristiti kao vadičep, rezač folije, poluga i otvarač za boce. Elegantna kombinacija nehrđajućeg čelika i drvene drške. Zapakirano u poklon kutiji s potpisom brenda.

22,50 €

GENTLEMEN'S HARDWARE SET SURVIVAL MOBILE

Set Survival uključuje: 2 u 1 kabel za punjenje uređaja (Micro USB / Lightning), bočica tekućine za čišćenje (20ml) i krpicu. Zapakirano u metalnoj kutiji s potpisom brenda. Odličan poklon za ljubitelje putovanja.

20,50 €