Mug šalice

BLOOMING ŠALICA 250 ML

Visokokvalitetna porculanska šalica za kavu ili čaj. Praktična zlatna ručkica omogućuje Vam udobno nošenje šalice sa sadržajem. Zapremina šalice - 250 ml.

79,90 kn

BLOOMING SET ŠALICA X2

Kvalitetna porculanska šalica biti će Vam korisna kada poslužite omiljenu kavu ili čaj. Napravljena s pažnjom prema detaljima, savršeno se podudaraju s većinom vrsta desertnih tanjura i ostalog pribora za jelo. Praktična ručka omogućuje Vam udobno nošenje šalice sa sadržajem. Set dolazi u elegantom pakiranju s dvije šalice. Zapremina šalice - 250 ml.

144,90 kn

HELLO SPRING ŠALICA S TANJURIĆEM

Kvalitetna porculanska šalica biti će Vam korisna kada poslužite omiljenu kavu ili čaj. Napravljena s pažnjom prema detaljima, savršeno se podudaraju s većinom vrsta desertnih tanjura i ostalog pribora za jelo. Praktična ručka omogućuje Vam udobno nošenje šalice sa sadržajem. Uključeni tanjurić dodaje elegantan karakter šalici. Zapremina šalice je 400 ml.

69,90 kn

HELLO SPRING ŠALICA JUMBO

Kvalitetna porculanska šalica biti će Vam korisna kada poslužite omiljenu kavu ili čaj. Napravljena s pažnjom prema detaljima, savršeno se podudaraju s većinom vrsta desertnih tanjura i ostalog pribora za jelo. Praktična ručka omogućuje Vam udobno nošenje šalice sa sadržajem. Zapremina šalice je 400 ml.

54,90 kn

HELLO SPRING ŠALICA ZEČJE UŠI

Porculanska šalica za kavu i čaj omogućit će Vam da još više uživate u aromi svog omiljenog pića. To će raditi i kod kuće i na poslu. Zapremina šalice - 350 ml

44,90 kn

HELLO SPRING ŠALICA ZEKO 300ML

Porculanska šalica s drškom ukrašena motivom uskršnjeg zeca koji možete kombinirati s ostalim dodacima iz iste kolekcije i sve lijepo dekorirati u proljeće. Zapremina: 300 ml

29,90 kn