Kišobrani

PARACHASE KIŠOBRAN G9 CRNI

Modernog izgleda crni kišobran s drvenom drškom za mušku i žensku populaciju. Unutrašnjost kišobrana sadrži debeli i snažni okvir, otporan na hrđu, snažne žice nadograđena fleksibilnim ligamentima od stakloplastike velike guštoće kako bi se spriječilo lomljenje pri jakom vjetru. Izrađen od vodootporne tkanine, kišobran je izuzetno otporan na vodu. Višak vode možete ukloniti s kišobrana jednostavnim zamahom. Više o proizvodu možete pročitati u opisu proizvoda

165,00 kn

PARACHASE KIŠOBRAN NAOPAKO OTVARANJE

Parachase nudi kvalitetne kišobrane po pristupačnim cijenama u raznim materijalima s trendovskim uzorcima i printovima. Proizvodni program tvrtke uključuje kišobrane za muškarce, žene i uniseks modele. Proizvod ima pouzdan, izdržljiv mehanizam, malu težinu i dizajn u klasičnom stilu. Broj žica: 8. Materijal: poliester, aluminij. Materijal ručke: plastika. Sklopljena veličina: 31 cm. Sustav protiv vjetra, navlaka.

160,00 kn

PARACHASE KIŠOBRAN S FUTROLOM ZA RAME G2

Moderan i praktičan - Parachase kišobran G2 dolazi s futrolom za rame kako bi se lakše nosio. Tkanina ovog kišobrana izrađena je od visokokvalitetnog 190T brzosušeg pongeea. Okvir je kombiniran od galvaniziranog čeličnog vratila i 16 ojačanih žica od stakloplastike, a otporne su na lomljenje.. Mehanizam za automatsko otvaranje namijenjen je oslobađanju vaše ruke. Automatsko otvaranje nudi rad jednom rukom. Dimenzije i ostale informacije vidljive su na slikama.

200,00 kn

PARACHASE KIŠOBRAN ČIPKA

Parachase crno-bijeli ženski čipkasti kišobran. Kišobran je snažan i otporan na hrđu, fleksibilne žice. Ukupna dužina kišobrana je 92 cm, dok je promjer kišobrana 98 cm. Težina kišobrana: 349g. -Proizvod trenutno nije dostupan.

105,00 kn

PARACHASE KIŠOBRAN SIVI XL

Elegantnog izgleda kišobrana koji se može savršeno kombinirati s bilo kojom Vašom odjećom. Kišobran se automatski otvara i zatvara pritiskom na gumb na ručki, pružajući posebnu praktičnost kada ga hitno pokušavate otvoriti s punim stvarima u rukama. Snažni središnji stup i 8 izdržljivih rebara podnose jaki vjetar. Stakloplastični okvir štiti kišobran od jakog vjetra. Kada se otvori, promjer ovog kišobrana je 121 cm što je dovoljno veliko da zaštiti vas i vašeg partnera. Ručka kišobrana je udobna i neklizajuća. -Proizvod trenutno nije dostupan.

155,00 kn

PARACHASE KIŠOBRAN PROTIV VJETRA PLAVI

Profinjeni dizajn kišobrana marke Parachase - ovaj kišobran otporan je na sve vremenske uvijete. Automatsko zatvaranje i otvaranje čini ga jednostavnim za uporabu. Dvostruki sloj kišobrana omogućuje izdržljivost i na najjačem vjetru, pa tako ostajete sigurni da se kišobran neće okrenuti. Čelične nehrđajuće žice, udobna ručka, izdržljiv, moderan i kvalitetan - biti će Vam pouzdan partner ili izvrstan kao poklon za Vaše najmilije! Za više informacija o kišobranu možete pogledati u opisu proizvoda. -Proizvod trenutno nije dostupan.

170,00 kn