Igre i ostali pokloni

ŠPIL KARATA U DRVENOJ KUTIJI

Vrlo kvalitetan izrađen u potpunosti od ružinog drveta. Osim toga, set također uključuje špil karata za poker ili druge igre. Kutija imaju očuvanu drvenu strukturu što joj daje jedinstven izgled. Kutija je mala i vrlo zgodna za ponijeti, na primjer, na godišnji odmor. Ostale informacije možete pogledati u opisu proizvoda

169,90 kn

DRVENE KOCKE U KUTIJI

Vrlo kvalitetan set kockica izrađen u cijelosti od drveta s drvenim poklopcem. Kocke i kutija imaju očuvanu drvenu strukturu, što joj daje jedinstven izgled. Kutija je mala i vrlo zgodna za ponijeti sa sobom, npr. na odmoru. Kutija i kockice ukrašene su mesingom. Ostale informacije možete pogledati u opisu proizvoda.

134,90 kn

ŠPIL KARATA U DRVENOJ KUTIJI

Vrlo kvalitetan set kockica izrađen u potpunosti od ružinog drveta. Osim toga, set također uključuje špil karata za poker ili druge igre. Kockice i kutija imaju očuvanu drvenu strukturu što joj daje jedinstven izgled. Kutija je mala i vrlo zgodna za ponijeti, na primjer, na godišnji odmor. Ostale informacije možete pogledati u opisu proizvoda.

199,90 kn

DRVENE KOCKE U KUTIJI

Vrlo elegantan i ekskluzivan set kockica izrađen od ružinog drveta. Vrh kutije izrađen je od metala s utisnutim uzorkom kocki. Izvrsna ideja za visokokvalitetan poklon. Ostale informacije možete pogledati u opisu proizvoda.

139,90 kn

RETRO RADIO

Retro vani, moderan unutra - prenosivi radio s različitim funkcijama. Više o proizvodu možete pogledati u opisu proizvoda.

399,00 kn

PLOČA ZA SJECKANJE FILM STAKLO

Donesite filmske elemente u svoju kuhinju s sjeckajućom daskom. Lijep dizajn koji će vašu kuhinjsku akciju dovesti do sretnog kraja. Dimenzije: 30 x 30 cm.

119,90 kn