Igre i ostali pokloni

IGRA SLOT MACHINE

Za igru ​​umetnite novčić i povucite ručkicu. Poravnajte tri simbola da biste osvojili jackpot. Mehanički rad, dolazi zapakiran u kutiji spreman za poklon. Gedget na sreću djeluje i kao kasica-prasica jer je moguće položiti prave novčiće unutar njega. Dimenzije: 11,5 x 10 x 17 cm. -Proizvod trenutno nije dostupan.

180,00 kn

ŠAH STAKLENI

Originalni dizajn šahovskog seta. Dolazi u lijepoj poklon kutiji. Dimenzije: 25 x 25 cm. Materijal: staklo

269,90 kn

IGRA KRIŽIĆ KRUŽIĆ

Svima poznata društvena igra "križić-kružić" - s čašicama. Dolazi u lijepom pakiranju za poklon. Dimenzije: 22 x 22 cm. Materijal: staklo

149,90 kn

IGRA CAMPFIRE POKER

Poker set. Uključuje 120 žetona od čepove za boce koji se mogu slagati u crvenoj, crnoj i srebrnoj boji i špil vodootpornih igraćih karata, ovaj set će zasigurno podići prednost. Svaka karta za igranje u svim vremenskim uvjetima dolazi u potpunosti ilustrirana različitim savjetom ili činjenicom o preživljavanju. Spremljen u kompaktnoj, limenoj kutiji s punim uputama za Texas Hold'em Poker.

299,90 kn

IGRA CAMPFIRE GAMES

Set uključuje: špil vodootpornih igraćih karata, šest kockica, blok za bodovanje i olovku, svaka karta za igranje za sve vremenske prilike dolazi u potpunosti ilustrirana različitim savjetom ili činjenicom za preživljavanje. Spremljeno u kompaktnoj, prenosivoj limenoj kutiji s punim uputama za tri igre; Dozen Dash, Flip Out i Roll Twenty One, set bi bio izvrstan dodatak svakom kampiranju, ribolovnom izletu, avanturi na otvorenom.

205,00 kn

PIKADO GENTLEMEN'S

Izdržljiva magnetna ploča za pikado sa 6 strelica i jedinstvenom torbicom. Zabavan i fizički način poboljšanja koordinacije ruku, očiju i sportskog duha!

309,90 kn