Etažeri i pladnjevi

TACNA NA STALKU BOMBAY

Stakleni etažer za serviranje kolača ili torte. Promjer: 32 cm. Visina: 10 cm.

22,00 €

ALUMINIJSKI ETAŽER ZLATNI

Zlatni etažer - 49cm koji je obrađen na jednostavan, ali vrlo vješt način. Vanjska i unutarnja strana zdjele su lijepo izrađene, dajući cjelini suptilan i luksuzan izgled.

75,00 €

STALAK ZA TORTU BAMBUS

Ovaj stalak za kolače izrađen je od bambusa, prirodnog, ekološkog i otpornog materijala. Promjera je 28 cm, što mu omogućava da primi torte srednje veličine. Sadrži nožicu koja ga podiže i daje mu elegantan izgled. Možete ga koristiti za predstavljanje svojih kolača, torti, kolača ili drugih slatkiša tijekom rođendana, narezaka ili voće. Lako se čisti vlažnom krpom. Kako biste stvorili egzotičnu i gurmansku atmosferu, rasporedite svježe voće na svoj stalak za kolače i odaberite stolnjak s tropskim motivima.

20,00 €

PORCULANSKI STALAK ZA TORTU S POKLOPCEM

Stalak za kolače sa staklenim poklopcem lijepo će prezentirati servirane kolače ili tortu, a ujedno će obogatiti raspored stola. Izrađen od visokokvalitetnog porculana i stakla jamči trajnost. Altom Design pladanj jedan je od mnogih elegantnih porculanskih elemenata koji će obogatiti svaki stolni raspored. Promjer: 26 cm, visina: 27,5 cm. -Proizvod trenutno nije dostupan.

64,00 €

PORCULANSKI STALAK ZA TORTU

Ukrasni porculanska tacna na nozi za kolače izgleda predivno na kućnom stolu, kafiću ili slastičarnici. Funkcionalan i iznimno dekorativan stalak za kolače i torte prekrasan je prijedlog brenda Altom Design. Izdržljivi tanjuri otporan na ogrebotine, a istovremeno su i elegantan ukras za kućni stol. Promjer: 27,5 cm. -Proizvod trenutno nije dostupan.

38,48 €

STAKLENI PLADANJ NA NOZI S POKLOPOCEM

Stakleni pladanj na nozi izrađen od kvalitetnog stakla. Klasični oblik idealan je za sve vrste interijera. Promjer pladnja - 29.5 cm, visina pladnja - 36 cm. -Proizvod trenutno nije dostupan.

42,46 €