Čuvanje hrane

SET ZA VINO NATURE SAGA

Stakleni ručno rađeni dekanter za vino Sagaform Nature s čepom (kuglom) i postoljem od bambusovog drveta. Švedski dizajnerski dvojac Peter i Eva Moritz dizajnirali su za brend SAGAFORM. Veličina: 32 x 16 x 16 cm (VxŠxD) / volumen 1,8 l.

54,00 €

DOZE ZA ULJE/OCAT SAGA

Sagaform set za ulje i ocat. Jednostavan, ali moderan dizajn, dobro stoji uz ostalu kolekciju od hrastovine u Sagaform asortimanu. Prodaje se kao set od 2 komada. Ručno puhano staklo. Kapacitet 30cl.

33,00 €

STAKLENA POSUDA ZA MASLAC SQUARE

Posuda za maslac štiti maslac od onečišćenja i prodora mirisa. Zatvorenim poklopcem dulje će zadržati okus maslaca. Glatko staklo lijepo izgleda na kućnom stolu i omogućuje Vam održavanje površina čistima. Operite ga prije prve uporabe. Može se prati u perilici posuđa. Dimenzije: 20 x 9 x 8 cm.

15,00 €

KUTIJA ZA KRUH SQUARE CRNA

Čelična kutija za kruh, namijenjena za sve vrste kruha. Jednostavno otvaranje poklopca. Dimenzije: 26,5 x 29 x 19,5 cm.

62,00 €

KUTIJA ZA KRUH SQUARE BIJELA

Čelična kutija za kruh, namijenjena za sve vrste kruha. Jednostavno otvaranje poklopca. Dimenzije: 26,5 x 29 x 19,5 cm.

62,00 €

DOZE ZA ZAČINE BUBNJEVI

Otkrijte ritam okusa s našim dozatorom začina u obliku bubnja! Ovaj inovativni kuhinjski dodatak spaja strast prema glazbi i ljubav prema kuhanju u prepoznatljivom dizajnu. Dozator začina sastoji se od 1x stalka, 3x posude s poklopcem i 3x drvene žlice. Svaka pojedinačna posuda za začine dizajnirana je poput bubnja i raspjevat će Vašu kuhinju. S dozatorom začina u bubnju možete začiniti svoje kulinarske kreacije u savršenom trenutku. Bez obzira trebate li prstohvat soli ili paprike, ovaj dozator začina omogućuje Vam da dodate pravu količinu. Dajte svojim obrocima ritam i preciznost kakvu zaslužuju uz Drum dozator začina! Uživajte u najboljem od svijeta kuhanja i inspirirajte se glazbom. Sa svojom elegantnom keramičkom, metalnom i drvenom konstrukcijom, savršen je dodatak za kućne kuhare!

28,50 €