Borovi, girlande, vijenci

Poštovani kupci,

Zbog veće kilaže paketa, cijena dostave umjetnog bora može biti veća u odnosu na redovnu cijenu dostave.

U slučaju narudžbe bora, kontaktirati ćemo Vas na Vašu e-mail adresu.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

GENEVA BOR 210CM ZELENI

Everlands Geneva božićno drvce daje Vam prekrasno realistično drvce. Ženevska jela ima zanimljivu mješavinu različitih vrhova "prave igle" i prirodnog izgleda. Savršeno za one koji traže realistično stablo bez muke oko čišćenja borova. Drvo dolazi u 3 odvojena dijela i zapakirano u zaštitnu kutiju, koja se može koristiti za pohranu drvca nakon završetka blagdana. Ima zglobne grane koje olakšavaju sastavljanje i rastavljanje. Drvo dolazi s metalnom bazom koja ga podupire i drži uspravno. Niti jedan božićni domjenak ne bi bio potpun bez ovog božićnog drvca kao središnjeg komada, kojem će se diviti još mnogo prazničnih godina. Ostale infromacije možete pogledati u opisu proizvoda.

2.350,00 kn 1.645,00 kn

BOR PENCIL PINE SNJEŽNI 150CM

Realističko božićno drvce, imitacija snježnog bora. Novogodišnja jelka Slim Snowy Pencil Pine predstavlja božićno drvo najviše kvalitete, gotovo da se ne razlikuju od pravog drveta. Novogodišnja jelka idealna je za ukrašavanje doma, izrađena je od različitih vrsta kvalitetnih materijala. Dizajnirana sa izuzetnom praktičnošću, jelka Slim Snowy Pencil Pine se može sastaviti u samo nekoliko koraka. Zglobna funkcionalnost omogućava lako otvaranje grana u prirodan oblik, spremne za ukrašavanje za manje od 5 minuta. Unesite zimu u svoj dom sa Slim Snowy Pencil Pine - snježnim borom

620,00 kn 434,00 kn

PENCIL PINE BOR USKI 210CM

Realistično božićno drvce, imitacija bora. Novogodišnja jelka Slim Pencil Pine predstavlja božićno drvo najviše kvalitete, gotovo da se ne razlikuju od pravog drveta. Novogodišnja jelka idealna je za ukrašavanje doma, izrađena je od različitih vrsta kvalitetnih materijala. Dizajnirana sa izuzetnom praktičnošću, jelka Slim Pencil Pine se može sastaviti u samo nekoliko koraka. Zglobna funkcionalnost omogućava lako otvaranje grana u prirodan oblik, spremne za ukrašavanje za manje od 3 minute. Unesite zimu u svoj dom sa Slim Pencil Pine. Dimenzija bora: 210 x 60 cm. -Proizvod trenutno nije dostupan.

999,90 kn 699,93 kn

PENCIL PINE BOR USKI 180CM

Realistično božićno drvce, velike kvalitete, gotovo da se ne razlikuje od pravog drveta . Dizajnirana sa izuzetnom praktičnošću, jelka Slim Pencil Pine se može sastaviti u samo nekoliko koraka. Zglobna funkcionalnost omogućava lako otvaranje grana u prirodan oblik, spremne za ukrašavanje za manje od 3 minute. Dimenzije bora iznose: 180 x 50 cm. -Proizvod trenutno nije dostupan.

850,00 kn 595,00 kn

MINI SNJEŽNI BOR

Mala snježna jelkica visine 45 cm u jutenoj vreći. Zglobna funkcionalnost omogućava lako otvaranje grana u prirodan oblik, spremne za ukrašavanje za manje od 2 minute. -Proizvod trenutno nije dostupan.

89,90 kn 62,93 kn

VANCOUVER SNJEŽNA GIRLANDA 270 CM

Dimenzija: 270 x 25 cm.

349,90 kn 244,93 kn