Šalice i čajnici

Šalice za čaj i kavu među kojima ističemo poznate marke Thun.

SET ŠALICE 2/1

Ove dvije prekrasne šalice od stakla otpornog na toplinu s hrastovim podmetačima u klasičnom su dizajnu i odličan su poklon. Ostale informacije možete pogledati u opisu proizvoda.

259,90 kn

FLORAL PORCULANSKA ŠALICA

Šalica i tanjurić ukrašeni cvjetnim uzorkom, što im daje romantični vintage izgled. Ukratko, iz ove šalice okusit ćete kavu čak i više nego inače! Promjer tanjurića je 15,5 cm. Zapremina šalice - 150 ml. -Proizvod trenutno nije dostupan.

79,90 kn

BLOOMING SET ŠALICA S TANJURIĆEM

Kvalitetna porculanska šalica biti će Vam korisna kada poslužite omiljenu kavu ili čaj. Napravljena s pažnjom prema detaljima, savršeno se podudaraju s većinom vrsta desertnih tanjura i ostalog pribora za jelo. Praktična ručka omogućuje Vam udobno nošenje šalice sa sadržajem. Set dolazi u elegantom pakiranju s dvije šalice i dva tanjurića. Zapremina šalice - 200 ml. Promjer tanjurića - 15 cm. -Proizvod trenutno nije dostupan.

179,90 kn

BLOOMING ŠALICA S TANJURIĆEM

Porculanska šalica za kavu ili čaj s motivima proljetnog cvijeća. Dodatan izgled dopunjava zlatni rub šalice. Zapremina šalice je 200 ml, a tanjurić je promjera 15 cm. -Proizvod trenutno nije dostupan.

79,90 kn

BLOOMING ŠALICA JUMBO 350ML

Šareni porculan izaziva pozitivne asocijacije i podsjeća na nadolazeće proljeće. Prekrasno cvijeće koje je povezano s proljećem budi pozitivne uspomene, a zlatni rub ostvaruje odličnu kombinaciju. Zapremina šalice je 350 ml.

64,90 kn

HELLO SPRING ŠALICA S TANJURIĆEM

Kvalitetna porculanska šalica biti će Vam korisna kada poslužite omiljenu kavu ili čaj. Napravljena s pažnjom prema detaljima, savršeno se podudaraju s većinom vrsta desertnih tanjura i ostalog pribora za jelo. Praktična ručka omogućuje Vam udobno nošenje šalice sa sadržajem. Uključeni tanjurić dodaje elegantan karakter šalici. Zapremina šalice je 400 ml.

69,90 kn