LOQI

LOQI surađuje s umjetnicima iz svih krajeva svijeta za sve širu zbirku super snažnih vrećica, ruksaka, toaletnih torbica i navlaka za kovčege.

TORBICA CLAUDE MONET WATER LILIES

Loqi vodonepropusna sklopiva torbica napravljena je od poliestera dimenzija 50×42 cm nosivosti 20 kg. Veličina ručke je 27 cm. Sadrži malu torbicu dimenzija 11×11 cm u koju se može lijepo složiti. Motiv je Water Lilies Claude-a Monet-a.

95,00 kn

TORBICA VERNEER THE MILKMAID

Loqi vodonepropusna sklopiva torbica napravljena je od poliestera dimenzija 50×42 cm nosivosti 20 kg. Veličina ručke je 27 cm. Sadrži malu torbicu dimenzija 11×11 cm u koju se može lijepo složiti. Motiv je Mljekarica Johannesa Vermeera

95,00 kn

TORBICA VINCET VAN GOGH PORTRET

LOQI Vincet Van Gogh torba za višekratnu upotrebu, koja je ekološka, ​​višekratna i periva. Sastoji se od trajnog materijala koji ga čini dugotrajnim. Otporna je na vodu i jednostavna za upotrebu, kompaktnog sklopivog dizajna. Ova torba predstavlja zanimljiv drevni prizor Sandra Boticellija kao dizajn koji joj daje atraktivan izgled. Veličina torbe je 50x42 cm, izdržljivosti do 20 kg. -Proizvod trenutno nije dostupan.

95,00 kn

TORBICA SANDRO BOTTICELLI THE BIRTH OF VENUS

LOQI Sandro Botticelli torba za višekratnu upotrebu Birth of Venus, koja je ekološka, ​​višekratna i periva. Sastoji se od trajnog materijala koji ga čini dugotrajnim. Otporna je na vodu i jednostavna za upotrebu, kompaktnog sklopivog dizajna. Ova torba predstavlja zanimljiv drevni prizor Sandra Boticellija kao dizajn koji joj daje atraktivan izgled. Veličina torbe je 50x42 cm, izdržljivosti do 20 kg.

95,00 kn

TORBICA VASE WITH SUNFLOWERS, VAN GOGH

Loqi vodonepropusna sklopiva torbica – napravljena je od poliestera dimenzija 50×42 cm nosivosti 20 kg. Veličina ručke je 27 cm. Sadrži malu torbicu dimenzija 11×11 cm u koju se može lijepo složiti. Motiv je poznata slika Vaza sa suncokretima Vincenta Van Gogha

95,00 kn

TORBICA VAN GOGH SUNFLOWERS

Loqi vodonepropusna sklopiva torbica napravljena je od poliestera dimenzija 50×42 cm nosivosti 20 kg. Veličina ručke je 27 cm. Sadrži malu torbicu dimenzija 11×11 cm u koju se može lijepo složiti. Motiv su Suncokreti Vincenta van Gogha. -Proizvod trenutno nije dostupan.

95,00 kn